... ...
Trædrejeren i Krattet
Søren W. Rasmussen
Skovstræde 22, Flintinge
DK-4891 Toreby L., Denmark
Tlf.: 2197 2259
Instagram, Facebook
E-mail: swr@seqtools.dk
Mobilepay: 6178 2259 (Nina)
Mobilepay: 2197 2259 (Søren)

Listen over mine seneste aktiviteter er nu ændret til en såkaldt "dropdown" liste, som vises, når man klikker på: "Emneliste opdateret..." ovenfor.

For en html programmerings-novice som undertegnede var det en ikke ringe bedrift, først at finde et velegnet javascript på nettet og derpå modificere det, så resultatet føjede sig nogenlunde naturligt ind i sidens oprindelige layout.

Grunden til denne ændring er, at antallet af links langsomt men sikkert er vokset, så det kunne forudses, at listen inden længe blev længere end den plads, der var til rådighed på siden. Jeg håber, at denne layout-ændring ikke forstyrrer dit besøg på Krattet.dk.

Hvordan køber jeg en skål?
Min store lidenskab er at fremstille smukke, unikke skåle af spændende træsorter. Jeg er knapt så glad for at pakke skåle i papkasser og sende dem af sted.

Derfor: Har du lyst til at købe en af mine skåle, må du besøge mit værksted eller finde os et af de steder vi udstillet i 2023.Fremstilling af drejede træskåle er en personlig proces og er - i langt de fleste tilfælde - en stor tilfredsstillelse, når man står med den færdige skål i hånden efter flere måneders spændt forventning - og skålen er helt perfekt. Jeg antager, at andre, der beskæftiger sig med noget, der nærmer sig kunst, har samme forhold til det færdige resultat. Lidt højtravende måske; men der ligger lidt mere end blot en ”skål af træ” i det færdige resultat, der ligger måske også lidt af mig selv og min fascination af træets liv og død.

Så jeg vil håbe - hvis du beslutter dig for at købe en af mine skåle - at du får lige så meget glæde af skålen, som jeg havde med at fremstille den. Du kan se et udvalg af skåle, hvoraf en del endnu ikke er solgt, under menuerne:


Galleri Taks 2019 (de sidste skåle af den gamle Taks fra Idalund)
Galleri vinter 2017 (skåle af: Birk, Blomme, Seljerøn, Taks, Valnød og Ask)
Galleri udvalgte skåle (af: Elm, Valnød, Ask, Taks, Æble, Ahorn med flere)
Se også et udvalg af skåle på min Instagram profil