... ...
Trædrejeren i Krattet
Søren W. Rasmussen

Skovstræde 22, Flintinge
DK-4891 Toreby L., Denmark
Tlf.: 2197 2259
Instagram, Facebook
E-mail: swr@krattet.dk
Mobilepay: 6178 2259 (Nina)
Mobilepay: 2197 2259 (Søren)

Listen over mine seneste aktiviteter er nu ændret til en "dropdown" liste, som vises, når man klikker på: "Emneliste..." ovenfor.

Grunden til denne ændring er at antallet af links på værkstedssiderne er vokset, så listen inden længe ville blive længere end den plads, der er til rådighed på siden.

I fremtiden vil jeg forsøge at henvise til relevante emner på værkstedssiderne under de mere systematiske afsnit af websitet i hovedmenuen til venstre.

På denne måde håber, jeg det bliver en smule nemmere at at finde rundt på websitet.

Hvor køber jeg en skål?

Min store lidenskab er at fremstille skåle, men er knapt så glad for at sende dem af sted.

Vil du købe en skål, må du derfor
besøge værkstet eller finde os et af
de steder vi udstiller i 2023.
Siden sidst:

Som du måske har bemærket er forsiden blevet opdateret med et foto af min nyeste skål. Samtidig er de lange tekster fjernet. De har ikke været opdateret meget længe og var ikke længere relevante.

Opdateringen af forsiden er den sidste (?) overspringshandling, inden jeg vender tilbage til værkstedet efter en lang og varm sommer i haven, med to ugers udstilling i garnhuset på Hesnæs Havn, samt med besøg af gæster (hvoraf en del også blev kunder) i værksted og have. Den 3-fløjede, illustrerede brochure jeg fremstillede i 2022 er efterhånden spredt så meget, at der dukker besøgende op langvejs fra. Der er i dag kun ca. 500 brochurer tilbage til uddeling.

Husk også at et klik på: ovenfor aktiverer en dropdown liste med overskrifter på de seneste aktiviteter beskrevet på "VÆRKSTEDET ..." siderne.


Gallerier:
Udstilling på Nysted Bibliotek 2020
Galleri Taks 2019 (de sidste skåle af den gamle Taks fra Idalund)
Galleri vinter 2017 (skåle af: Birk, Blomme, Seljerøn, Taks, Valnød og Ask)
Se også et udvalg af skåle på min Instagram profil